Hjem Opp Lisensuttak Kontakt oss Pressemelding Dokumentasjon Nyheter


 


Kontaktperson: Thor Vollset
Dato: 24. januar 1998

TORDIVEL AS tilbyr nå et nytt produkt: Bank Axept Automation Server. Med dette produktet kan enhver 32 bit Windows-applikasjon gjøre transaksjoner mot BBS og Bank Axept. Vi opplever i øyeblikket stor pågang fra firmaer som leverer PC-baserte kassaapparater. Markedet krever av dem at de må kunne tilby en direkte kobling mot Bank Axept.

Da TORDIVEL AS ønsker å levere løsninger og sikre at de som tar i bruk Bank Axept Automation Server lykkes, selger vi en pakke som inneholder støtte til integrasjon samt 12 måneders garanti på den programvare som vi leverer. Løsningen ble først utviklet og tatt i bruk i forbindelse med et utviklingsprosjekt for Storm Elektro sommeren 1997. I dette prosjektet arbeidet vi nært med Bank Axept og kjørte flere runder med testing og verifisering og fikk vår implementasjon godkjent før vi satte systemet i drift.

Produktet som i løpet av de siste månedene er blitt industrialisert vil i løpet av januar og februar bli kjørt gjennom betatester hos kunder før den endelige versjonen forventes å være leveringsklar ultimo februar 1998.

Kostnaden ved å ta i bruk produktet er todelt, en engangssum som inkluderer hjelp til integrasjon samt en lisens pr. terminal som tilknyttes.

TORDIVEL AS er et programvarehus som siden 1992 har utviklet tekniske applikasjoner på PC med fokus på grafiske grensesnitt, industriell inspeksjon og datakommunikasjon.


TORDIVEL AS

Storgata 20 N-0184 OSLO NORWAY
Telefax +47 2315 8701 Telefon +47 2315 8700
E-mail: office@tordivel.no Web: http://www.tordivel.no