Hjem Opp Lisensuttak Kontakt oss Pressemelding Dokumentasjon Nyheter


 

  

Nyheter i BTK versjon 2.1

Integrert Python script modul, gir ubegrensede bruksmuligheter for integrering av kortbaserte betalingstjenester.

Nyheter i BTK versjon 2.0

Direktekommunikasjon mot BBS over TCP/IP. Terminalen sender meldinger til BBS over PC'ens nettverk. 

Nyheter i BTK versjon 1.6

BTK Program Forbedret konfigurasjonstyring - en kan automatisere og styre oppsett fra klientprogrammet.

Reservering av beløp og oppgjørsmeny - BTK Program tilbyr nye funksjoner for hoteller og restauranter.

Garantert oppetid med BTK Server - Med redundant konfigurerte BTK Servere kan vi nå garanterer oppetid bedre enn 99.7% for terminaler knyttet opp i et ip-nett. 

Nye moduler i Bankterminalkobling versjon 1.4

BTK Server utnytter de nye mulighetene i Sofie 6.1 hvor BBS åpner opp for å sende transaksjonene over kundens eget ip-nett. Dette gir store besparelser i både drift og installasjonskostnader for en Bank Axept Terminal. 

BTK Kasse Program som gjør at våre kunder kan velge om de vil integrere produktet i sin egen programvare eller ikke. BTK Kasse Program gir brukerstedene mulighet til å sende KID direkte til BBS sammen med belastningen. Dette medfører at belastningen kommer tilbake til vår kunde i OCR-fila på samme måte som om denne blir betalt i bank eller over nettbank. Ved hjelp av standard strekkodelesere kan en enkelt unngå tastefeil på lange KID-nummer.

BTK Program erstatter tidligere Bankterminalkobling. BTK Program tar i bruk den nye protokollen i bankterminalene, SOFIE 6. Grensesnittet mot kasseapplikasjonene er den samme som før slik at kasseapplikasjonene ikke trenger noen oppgradering. SOFIE 6 er en raskere og bedre protokoll som åpner for nye funksjoner mot kasseapplikasjonen.

Nyheter i Bankterminalkobling versjon 1.3 

En kan nå hente informasjon om betalingskortet etter en transaksjon. Det er åpnet opp for bonusberegninger. En kan nå sende med informasjon sammen med transaksjonen. Denne informasjonen kan brukes av kortselskaper i forbindelse med beregning av bonus. Kortselskapene har enda ikke tatt dette i bruk men det forventes å komme raskt, da alle terminaler ble oppgradert i første kvartal 1999

Nytt i Bank Terminal Kobling versjon 1.3

  • hente kortype (ID) og kortnummer (PAN) etter transaksjonen
  • hente Bank Axept's transaksjonstidspunkt
  • mulighet for nye bonusberegninger
  • mulighet for kasseavstemming
  • nye konfigurasjonsparametre for å identifiser kassesystemet. Denne informasjonen overføres BBS under en transaksjon og vil lagres i BBS's transaksjonslogg. Transaksjonsloggen kan brukes av BBS for å spore transaksjoner.
  • forbedret seriell kommunikasjon/feilhåntering
  • nytt og forbedret brukerpanel

TORDIVEL AS

Storgata 20 N-0184 OSLO NORWAY
Telefax +47 2315 8701 Telefon +47 2315 8700
E-mail:
office@tordivel.no Web: http://www.tordivel.no