home topimage
 

Hjem

Prislister

Norsk Distributør

Demolisens

Kundestøtte

Om Tordivel

Organisasjon

Pressemeldinger

Kontakt oss

Søk

Om Tordivel

Tordivel AS utvikler og selger programvare og løsninger innen maskinsyn over hele verden. Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Visby og Southampton.

 

Tordivel ble etablert i 1992 av Thor Vollset med utgangspunkt i programvareutvikling på MS Windows-plattformen.

 

Vi er for øyeblikket 15 medarbeidere med høy kompetanse. De ansatte i Tordivel har lang erfaring i utvikling av datasystemer og kan vise til en rekke produkter som med stort hell har blitt utviklet med Tordivels ansatte som drivkraft eller deltakere.

 

Vårt viktigste satsningsområde er kamerabaserte løsninger for moderne produksjon, hvor vi siden 1996 har levert avanserte løsninger til industrien. Vi er Norges ledende systemintegrator og produserer løsninger og produkter basert på vår egen standardiserte vision-plattform Scorpion Stinger. Plattformen består av state-of-the-art sw og hw komponenter. Programvaren Scorpion Vision Software® er kjernen i systemet sammen med unike Scorpion 3D Stinger kamera basert på det beste innen 3D stereo vision.

 

Tordivels forretningsstrategi er å gi industrien uavhengig programvare for konfigurering, drift og overvåking av visionsystemer. Vi benytter industristandard komponenter og kommunikasjonsgrensesnitt. Tordivel har et spesielt fokus på løsninger for robotvision i 2D og 3D. Vi har et nært samarbeid med Nord-Europas største forskningsinstitutt, SINTEF, og har en ledende rolle i statlig finansierte forskningsprogrammer innen maskinsyn.

 

Tordivel AS har samarbeidspartnere, distributører og brukere i en rekke land over hele verden.

 

Tordivel AS er eid av de ansatte og private investorer.

 

Firmapresentasjon - engelsk , 3.8 MByte PDF

img01

Tordivel AS | Storgata 20 | N-0184 OSLO | Norway | Tlf +47 2315 8700 | Faks +47 2315 8701

FNR: NO 966 813 946 MVA | office@tordivel.no | www.tordivel.no