Åpent Hus Scorpion
Nye muligheter innen kvalitetskontroll og automatisering

Storgata 20, Oslo - 9.desember kl. 10 - 14


Konkurranseutsatte produksjonsbedrifter har ikke råd til å ignorere mulige konkurransefortrinn. Vi ønsker å presentere deg for et slikt konkurransefortrinn og hvordan du selv kan tilegne deg kunnskapene som trengs.

Maskinsyn eller ”vision”, som det også kalles, er en teknologi som har vært på markedet i over 10 år. Vision har fått en stadig størrelse utbredelse. Med Scorpion Vision Software er vision tilgjengelig selv for små og mellomstore bedrifter.

På fabrikkgulvet kan denne teknologien brukes til eksempelvis

  • Sammenstillingskontroll
  • Robotstyring
  • Måleoppgaver på produksjonslinjen
  • Stikkprøvekontroll.
  • Laserbasert lengde og profilmåling av tre, metall og plast
  • Fargeidentifikasjon
  • Lesing av tekst / strekkoder


Lasermåling
 


Robot Vision
Plukkesystemer


Scorpion er PC-basert; du står fritt til å velge maskinvare etter behov og kan dermed redusere både investering og vedlikeholdskostnader.  

Scorpion Vision Software gir deg dobbel ytelse til halv pris.

  • Du kan gjøre jobben selv. Kostnaden for et enkelt system starter på 15-50.000 kroner.
  • Du er ikke lenger avhengig av leverandør for vedlikehold og endringer.
  • Du står fritt til å velge all maskinvare som PC og kamera, fra billige web-kamera til høyoppløslige industrikamera.
  • Systemene er robuste og virker i en industriell sammenheng, hvilket er en forutsetning for at du skal oppnå den avkastning du har regnet med.

Med et visionsystem kan du løse mange kontrolloppgaver, samtidig som det gir en ny og dypere innsikt i produksjonsprosessen.

Scorpion kan lagre måledata og fremstille resultater statistisk. Alle bilder av avvik kan lagres systematisk for å identifisere tiltak for forbedring av prosessen.

Nyhet! Vi lanserer ferdige visionsystemer basert på Scorpion Vision Software til fast pris - Laser Lengdemåling og Kamera Fargeidentifisering. Inkludert i produktene er kamera, programvare, oppkobling til pc og kundestøtte.

Hvordan skal du kunne avgjøre om dette er noe for deg og din bedrift ?

Det er vanskelig å forsøke å identifisere potensielle prosjekter i egen bedrift uten å ha en grunnleggende forståelse for muligheter og begrensninger ved visionteknologi. Vi anbefaler at du eller en av dine ansatte bruker en ettermiddag på en demonstrasjon som gir deg innsikt til å vurdere prosjekter. Dette passer like bra for en produksjonstekniker som skal implementere en løsning, som for en daglig leder som ønsker å vurdere mulighetene ved teknologien.

Seminaret avholdet hos TORDIVEL AS i Storgata 20 i Oslo den 9. Desember 2004

Agenda:
10:00 Introduksjon til visionteknologi.
10:50 Kaffepause
11:00 "Live demo" av Scorpion Vision Software
11:45  Scorpion Robot-Vision Video
12:00 -> Demonstrasjoner på lab

  • Laser Lengdemåling
  • Laser Profilmåling
  • Fargesortering med standard komponenter
  • Gratis evaluering av oppgaver
     

Påmelding: thor@tordivel.no - Telefon : 23 15 87 00 - Telefax : 23 15 87 01

Firma :  
Navn :  
Telefon :  
E-mail :  
Antall deltakere :  
   

Har du derimot allerede bestemt deg for at du trenger en kickstart med vision i egen produksjon, kan vi anbefale et Starter Kit. Starter Kit koster fra kr. 36 000 til kr. 60 000 avhengig av kameratype. Dette inkluderer kamera og Scorpion Vision Software i tillegg til ett to dagers kurs, og tilsvarer en rabatt på ca 50% på programvarelisensen.

Neste kurs arrangeres i Storgata 7. - 8. desember 2004. Mere informasjon.

Følg linken for ytterligere informasjon:   www.scorpionvision.com

Tordivel har vision som eneste fokus, 15 ansatte og leverer tjenester og komplette vision-løsninger i Norge og Sverige, basert på sin egenutviklet programvare Scorpion Vision Software®. Med basis i kundens krav og behov løses de fleste enkle og komplekse oppgaver til meget konkurransedyktige priser.

Tordivel hjelper også bedrifter som ønsker å utvikle sine egne produkter med basis i kamerateknologi. Scorpion Vision Software® er en konfigurerbar programvare for kvalitetskontroll. Scorpion løser oppgaver innen måling, identifikasjon og robotstyring.

Med Scorpion, en standard PC, et kamera og et todagers Scorpion-kurs, kan produksjonsingeniører selv lage og vedlikeholde enkle, billige og gode visionsystemer for kvalitetskontroll uten å måtte kunne programmering.

 

 

 


TORDIVEL AS, Storgata 20, 0184 Oslo, Norway
Phone: +47 23 15 87 00 Fax: +47 23 15 87 01
Email : office@tordivel.com Web : http://www.scorpionvision.com