..løsninger for moderne produksjonsbedrifter

 


Kontaktperson : Thor Vollset
Dato : 16. april 2000

TORDIVEL AS avholdt ordinær generalforsamling den 10. april 2000. Følgende styret ble valgt : 

  • Styreleder Ole Christian Gulli - Gulli Prosjekt

  • Styremedlem Cato Kjølstad - representerer SND INVEST AS

  • Styremedlem Thor Vollset - daglig leder TORDIVEL AS

Samtidig ble det vedtatt en ny emisjon på 1.0 million kroner mot SND INVEST AS.

SND INVEST AS' styremedlem Cato Kjølstad uttaler "Vi har fulgt TORDIVEL AS i snart to år. De kontaktet oss i mai 1998 på
et tidlig stadium og vi har erfart at de jobber hardt og systematisk for å nå sine mål. Kamerabaserte systemer er en meget spennende del av IT-segmentet og vi mente derfor det var riktig å utnytte vår opsjon til å styrke selskapet finansielt for å satse ytterligere."

Daglig leder i TORDIVEL AS Thor Vollset uttaler: 

"Med bakgrunn i at SND INVEST AS gikk inn med 2.5 millioner kroner i desember 1998 har vi gjennomført store investeringer i organisasjon, markedsbearbeiding og utstyr slik at vi nå er klare til å utnytte det store vekstpotentiale i vår nisje : kamerabaserte løsninger for moderne produksjon. Vi setter pris på at SND INVEST AS viser oss tillit og utnytter opsjonen i aksjonæravtalen fra 1998 til å kjøpe seg en større eierandel i TORDIVEL AS. Etter emisjonen eier  SND INVEST ca 35 % av aksjene. I tillegg er 9 av 12 ansatte i TORDIVEL aksjeeiere. Vi er i dag etablert som den ledende aktøren i Norge og er i ferd med å nå vår langsiktige målsetting å bli den ledende leverandøren i Norden. 
I 1999 nådde vi vårt omsetningsmål innenfor Industriell Inspeksjon på 6 millioner kroner. I år 2000 forventer vi en omsetning som passerer 10 millioner og som nærmer seg 20 milioner for TORDIVEL AS som helhet.
Det nyvalgte styret i TORDIVEL AS med Ole Christian Gulli i spissen vil fremover arbeide med den langsiktige strategien for å sikre at potensialet som ligger i vår nisje utnyttes optimalt. Med sin bakgrunn som styreleder i IPLAST ASA, nå Mikron Oslo, gjennom ti år tilfører han viktig industrierfaring og forståelse av hva vekst innebærer og krever."

TORDIVEL AS er et ledende teknisk programvarehus som siden 1992 har utviklet tekniske applikasjoner på PC med fokus på grafiske grensesnitt, Industriell Inspeksjon og datakommunikasjon.

TORDIVEL AS

Storgata 20 N-0184 OSLO NORWAY
Telefax +47 2315 8701 Telefon +47 2315 8700
E-mail : office@tordivel.no Web : http://www.tordivel.no